Врати.net

каталог на най - изгодните предложения

Вие сте в : Как да Изберем ? Остъклени или плътни?
електроника за дистанционно управление
електроника за дистанционно управление
( / Автоматика и електроника)
ВРАТИ МОРАНО ОТ CLASSEN
ВРАТИ МОРАНО ОТ CLASSEN
(Врати / Интериорни врати)
Стоманени пожароустойчиви врати
Стоманени пожароустойчиви врати
(Врати / Метални врати)
Врати Касано от Classen
Врати Касано от Classen
(Врати / Интериорни врати)

Регистрирайте се и направете запитване  за търсения от Вас продукт или услуга за да получите оферти от професионалистите в бранша

Остъклени или плътни?

Плътните врати са подходящи за килери, мазета, технически помещения и др. До неотдавна традиционно се смяташе, че за тоалетни и бани са подходящи само плътните врати. Днес тази закостенялост е преодоляна и мнозина оценяват и за тези помещения дискретното остъкляване, което напомня за забравена включена лампа, или дори по-голяма площ от матирано стъкло, което пропуска светлина, но не и образ – така можете да запазите своето дискретно пространство и при това да го олекотите.


Остъклените в по-голяма степен врати могат да бъдът оценени при затваряне на всекидневни или коридори, доста индивидуално е това при стаите. По-добро усамотение и звукова изолация предлагат разбира се плътните врати, още повече че при остъклените врати трябва да се има предвид и нарушаването на съня от евентуално включено осветление в коридора, но и тук важи същото, че при малка площ на остъкляването вратите създават усещане за лекота и ефирност.

В по-голяма степен или изцяло остъклените врати могат да бъдат оценени като проходи от коридора или от кухнята към хола. Специално в коридора такава врата изпълнява функцията на осветление, улеснява Ви в ориентацията и пести електрическа енергия.

Когато решите да изберете повече или по-малко остъклена врата е необходимо да прецените какво стъкло ще подберете от предлаганата доста широка гама. Моделът и цветът на стъклото играят незаменима роля при формирането на дизайна на целия интериор. Днешната тенденция дава предимдтво на изчистените, незаоблени, ненабиващи се на очи лайстни, правоъгълно остъкление без декоративни или рустикални елементи и повечето клиенти избират уникалността на вратите, основана по-скоро на интересно вградено ефектно стъкло, отколкото на други комбинирани елементи.

В случай, че Ви е необходимо повече светлина и че разполагате с достаточно голям строителен отвор е възможно да използвате предлаганите Остъклени стени,които могат да бъдат или със шарнирни или с плъзгащи се врати.

 

класически врати плътни дискретното остъкляване олекотява интериора интересното стъкло променя вратата

дворни врати PLATNI , 

Порта ТУИСТ
Порта ТУИСТ
(Врати / Интериорни врати)
Врата Антиопе с калкулатор
Врата Антиопе с калкулатор
(Врати / Интериорни врати)
Интериорни врати
Интериорни врати
(Врати / Интериорни врати)