Врати.net

каталог на най - изгодните предложения

Вие сте в : Как да Изберем ?
метални врати
метални врати
(Врати / Метални врати)
Врати Порта Дорс
Врати Порта Дорс
(Врати / Интериорни врати)
Блиндирани  врати
Блиндирани врати
(Врати / Метални врати)
Интериорни HDF врати
Интериорни HDF врати
(Врати / Интериорни врати)

Регистрирайте се и направете запитване  за търсения от Вас продукт или услуга за да получите оферти от професионалистите в бранша

Полезно

Какво да бъде покритието?

Чешките интериорни врати се произвеждат от материали с различни видове покрития – от най-евтините с лакирано или фолирано МДФ, които са предназначени за стандартна употреба в домакинството, но не могат да поемат повишено натоварване както от домашните любимци с остри лапички, така и от малките деца, играещи си с метални играчки. Почистването на вратите е препоръчително да се извършва с щадящи препарати.

Продължение...

От какъв материал да бъдат изработени?

За вътрешен пълнеж на вратите се използат различни материали – днес най-често се използва т.н. хартиена пчелна пита. Предимството й е основно в лекотата на крилото (по-лесна манипулация), а също и в по-ниската цена на този материал, а от там и на цялата врата.

Продължение...

Накъде да се отварят?

Шарнирните врати, т.е. класически използваните врати, които са окачени на панти и се отварят към вътрешността на помещението, са все още масово прилаганите интериорни врати. С оглед на спестяване на пространство все по-често се използват плъзгащи се врати и то както с плъзгане върху стената, така и много елегантни и практични различни варианти на плъзгащи се врати вътре в стената. За такова изпълнение се ползва в стена предварително зазидана касета тип JAP (напълно оборудвана с вграден плъзгащ механизъм), която трябва да се проектира и изгради още при извършване на строителните работи.

Продължение...

Какви да бъдат размерите?

Стандартно вратите се означават като 60, 70, 80 и 90/197. Тези ширини няма да измерите върху вратите. Стандартната „шестдесетица” на тясната страна (т.е. на фалца, където се затваря в касата) е 62 см, а в по-широката страна е 65 см. Височината 197 см е действителната височина на стандартното крило отново във фалца (общата височина е 198,5 см).
Продължение...

Дясна или лява?

Застанете пред отвора, където ще бъде вратата и то така, че да можете да я отваряте към себе си (не е от значение дали ще се отваря навътре в помещението или навън) и погледнете от коя страна ще бъдат пантите. Ако те са вдясно, то Ви е необходима дясна врата. Ако са вляво, става въпрос з [ … ]
Продължение...

Страница 3 от 3

ot kakav material se izrabotva plazgashta portalna vrata , касети за плъзгащи врати jap , механизъм за врати jap , 

Гаражна врата
Гаражна врата
(Врати / Гаражни врати)
Блиндирана входна врата модел Ale Door 404
Блиндирана входна врата модел Ale Door 404
(Врати / Блиндирани врати)
интериорни врати
интериорни врати
(Врати / Интериорни врати)