Врати.net

каталог на най - изгодните предложения

Вие сте в : Как да Изберем ?
Входни метални врати DGM
Входни метални врати DGM
(Врати / Входни врати)
входни врати
входни врати
(Врати / Входни врати)
Противопожарни врати
Противопожарни врати
(Врати / Индустриални врати)

Регистрирайте се и направете запитване  за търсения от Вас продукт или услуга за да получите оферти от професионалистите в бранша

Полезно

ЕВТИНАТА ВРАТА - Видео

Когато избираме входна врата - какво е това , което гледаме ? Да изглежда добре и да е сигурна ( масивна ) и да има колкото се може по - добро заключване ( разбирайте двустранно, четеристранно и т.н. ) Вижте това видео и си направете изводите сами :
Продължение...

Видове интериорни врати и как да изберем подходящите за дома


Интериорните врати, между които можете да избирате в момента са хиляди. Как да прецените кои ще бъдат най-подходящи за вашите помещения? Мислете за две неща – функцията на помещението и стила на обзавеждане.

Продължение...

Как да си изберем интериорна врата?

Понякога последните детайли се оказват това, което пречи на финализирането на проекта за нашия така чакан ремонтиран или напълно нов дом. Една от най-важните части от интериора са вратите. Кога и как се монтират, както и какви са тенденциите, ще разберем от Светла Божинова – управител на Swego, която ни даде 5 основни насоки при избора на интериорна врата.

 

1. Кога се монтират вратите?

Като етап от реализацията на проекта, интериорните врати се монтират на финала, точно преди мебелите.

Продължение...

КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПОДХОДЯЩА ВРАТА

КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПОДХОДЯЩА ВРАТА

Вратата е средство да се преминава от едно помещение в друго. Също така осигурява топло и шумоизолация, позволява да премине светлина от една част на дома Ви в друга или изолира напълно дадена стая или помещение от общата част.

Друга важна роля на вратата е нейна [ … ]

Продължение...

Как да изберем гаражната врата

Решението да се сдобиете с автоматична система за гаражна врата изисква да отделите малко време, за да направите свое проучване, преди да изберете най-подходящия вид за вашия дом.

Решението да се сдобиете с автоматична система за гаражна врата не е интелектуален въпрос, но трябва да отделите малко време, за да направите свое проучване, преди да изберете най-подходящия вид за вашия дом. Основно има 4 типа гаражни врати за жилищни сгради според системата за движение: верижна система, ремъчна, винтова, със странично завъртане (също познато като директно завъртане).

Продължение...

Страница 1 от 3

как да изберем подходяща интериорна врата , каква външна врата да изберем , каква входна врата за жилищен вход да изберем , http://врати net/polezno/blog , входна врата каква да избера , кога се монтират вратите , входни китайски врати , врати хасково интериорни , кой гаражните врати да изберем , podxodia6ta vrata , kak da izbera interiorni vrati , етапи при производство на интериорни врати крафт мастер , 

ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ ЛИНЕА ОТ CLASSEN
ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ ЛИНЕА ОТ CLASSEN
(Врати / Интериорни врати)
Врати за болници
Врати за болници
(Врати / Интериорни врати)
хладилни промишлени врати
хладилни промишлени врати
(Врати / Индустриални врати)